Medel

4 portioner

Ingredienser

1 paket Beanit Vegoburgare av Bondböna, Original
1 st lök, hackad
2 st vitlöksklyftor
1 msk olja
1 st röd paprika, tärnad
1 st chili, färsk, hackad
1 st morot, riven
1 tsk spiskummin
1/2 tsk rökt paprikapulver
1/2 tsk salt
1/2 tsk rörsocker
1 burk Kidneybönor
1 burk krossade tomater
Till servering:
Crème fraiche eller ett växtbaserat alternativ som Planti Cooking Fraiche
Färsk koriander

GÖR SÅ HÄR

Stek burgarna enligt anvisningarna på paketet.

Gör under tiden grönsakschilin: Fräs lök, vitlök, paprika, chili och riven morot i olivolja till grönsakerna är mjuka.

Tillsätt kryddorna.

Tillsätt krossade tomater och kidneybönor, värm upp och låt sjuda i ca 5 minuter.

Servera grönsakschilin med vegoburgare, hackad koriander och en klick Crème fraiche.