Medel

4 portioner

Ingredienser

4 st Beanit Vegobullar av Bondböna, Spenat & Grönkål
Couscous:
2,5 dl couscous
2,5 dl buljong
1 msk olivolja
100 g ärtor, färska eller frysta
50 g grönkål
2 msk pesto
Avokadomajonnäs:
1 st avokado
1/2 citron, saften
0,5 dl majonnäs
1 nypa salt
Till servering:
Färsk basilika

GÖR SÅ HÄR:

Värm bullarna i ugnen eller stek dem enligt anvisningarna på paketet. Förbered under tiden couscousen.

Couscous: Koka upp buljongen och tillsätt olja. Tillsätt sedan couscousen i kastrullen och täck med lock i ca 3 minuter. Koka ärtorna enligt anvisningar och strimla grönkålen. Rör i ärtor och grönkål i den färdiga couscousen. Tillsätt pesto och blanda ihop alla ingredienser till en färdig couscoussallad. 

Avokadomajonnäs: Lägg i tärnad avokado, saft från ½ citron, 0,5 dl majonnäs och en nypa salt i en mixer och mixa till en slät röra. 

Servera de varma vegobullarna med grön couscoussallad och avokadomajonnäs.