Beanit - helt nytt i Sverige!

Och vi är ute på ett uppdrag. Ett uppdrag att erbjuda god, växtbaserad mat till människor som vill göra en förändring. I centrum står våra bondbönor!

Verso Food i Finland grundades 2010 med målet att bidra till en bättre värld genom att skapa en ny generation växtbaserade livsmedel. 2016 lanserades produkter gjorda på bondbönor och de blev snabbt en favorit bland finska flexitarianer, vegetarianer och veganer.

En snabbspolning fram till 2020 - nu erbjuder vi svenska konsumenter våra goda Beanitprodukter, redo för dig att njuta av!

I mars 2019 köpte Kavli Verso Food som nu är ett helägt dotterbolag till Kavli. I vår nybyggda fabrik i Kauhava, strax öster om Vasa, tillverkas all råvara till våra goda vegobullar och burgare.

 

Visste du att Kavli är ett annorlunda företag?

Det inte många vet är att när du köper något gott från Kavli gör du samtidigt en god gärning. Allt överskott från Kavlis verksamhet går till Kavlifonden, som äger Kavli och som stöttar humanitära projekt, forskning och kultur. Kavlifondens bidrag gör stor skillnad. Bara under 2019 har över 100 miljoner kronor delats ut till olika typer av projekt och välgörenhetsorganisationer över hela världen. 

”Vi är ett unikt företag. Kavlifonden som äger Kavli-gruppen har som enda syfte att göra gott i världen. Med hjälp av våra produkter och varumärken försöker vi helt enkelt göra världen lite bättre”, säger Gerhard Bley, VD på Kavli Sverige. 

Kavli Sverige ger via Kavlifonden varje år bidrag till lokala organisationer i Sverige. Under 2019 skänkte Kavli 3 161 636 kr till välgörenhet. Kavlis medarbetare har fått nominera och sedan rösta på olika humanitära organisationer som de vill ge pengar. 2019 föll valet på Trygga barnen, Läxhjälpen, En frisk generation, Vid din sida och Non Violence.

Läs mer om Kavlifonden här: www.kavlifondet.no 

 

Kavlifondet

Foodservice 

För Beanit Foodservicesortiment läs här: 
https://kavlifoodservice.se/Varumaerken-produkter/Beanit